Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Penang,Bilik Sulit,Hishamuddin Rais&Teh Tarik..

4 comments

Gua ke Penang jumaat lepas,untuk pementasan Teater Isham..Bilik Sulit..berlangsung selama 2 hari,sabtu dan ahad..ada 3 pementasan…

sambutan sangat menggalakkan,full house&Isham happy..haha..gua pun terlibat juga dalam pembikinan musik&lagu&nyanyi..img_15822

Seperkara lagi..penang memangĀ  best..relax,udara nyaman,kedai makan mamak banyak…kitorang lepak kat area Penang Road..tourist ramai..mat salleh sana sini..

Lepas ni bilik sulit akan diadakan di Ipoh,katanya…februari..6,7&8..katanya lah..

img_1579

Abis show semalam..lepak dulu makan-makan kat Line Clear,pekena teh tarik kat situ area Penang Road…lepas tu tumpang Isham&Alex balik,diorang hantar sampai rumah..1 pagi..

img_1580

Teh tarik..?hahahaha…….