Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

BEKU

7 comments

Beku..tak tau apa yang nak ditulis..nakk  tulis tapi idea dan mood tarak mari..haha..dok  layan lagu-lagu lama URIAH HEEP..dizaman  Byron,Laton..tahun  71..july morning..gua  masa  pegi ke KL minggu lepas,ada lepak rumah member,Din Korea,,layan DVD musik dia baru beli..ada EMERSON,LAKE&PALMER..dan   lagi satu  ANTONIO  apatah gua tak ingat,,memang hebat..but EMERSON,lake&palmer memang genius..progresif..bayangkan tahun  70an dah biin musik yang macam tu punya bagus..

Ada macam rasa nak busking..Nan&Eddie busking..tapi cuaca kurang menarik..hujan…so  gua lepak dengan member-member..yang pelbagaii watak dan gaya..ha haa haaa…bila difikir balik tak ada benda yang serius pun dalam dunia yang tak punya rasa ni..kita ada kawan-kawan,yang sealiran,yang faham dan tak faham,yang pandai atau kurang pandai..apa yang nak dicerita lagi,melainkan  ketawa dan berbahagia dengan moment yang sedang kita hadap..bila masing-masing  balik kerumah..kita mungkin akan ada chapter lain yang sedang menunggu..macam  gua balik dok layan kerenahh anak-anak la,macam member-member mungkin lepak layan diri  tentang apa yang mereka rasa itu bahagia untuk merekalah…

Kebanyakan member memang advance dalam bab-bab Tuhan ni..ha ha aha…..bukankah itu subjek yang paling menarik untuk kita tahu dan ambik tahu..kamu suka atau tidak,kamu kena belajar mengenal dia melalui hidup yang sedang dilalui..kena belajar mencintai hidup,mungkin dari situ akan datang kebahgaian..Tuhan ada dihati- orang yang beriman..itu benar..

At the end..gua bersyukur dengan  hidup..bersyukur  itu maknanya menghargai..walaupun kita taklah sebahagia mana dimata orang lain..kita berbahagia untuk diri kita sendiri sudah memadai..gua suka sebab dimana-mana gua singgah.ada kawan  yang faham dan sama-sama berbahagia..yang sedang-sedang saja dong..sebab klimaks bahagia itu gila…ituu sebab dinamakan hospital bahagia…hahahha..

Bersederhana dalam segala hal adalah yang terbaik..apa lagi yang kita nak dalam hidup ni..?hehe

tanyalah diri kamu sendiri….bukankah kamu lebih faham cerita kamu dari mereka-mereka yang macam faham tapi tak sefaham mana pun……

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. …fuhh nostalgia tu beb nostalgiaaa..July Morning,Come Away Melinda,Rain,Weep In Silence,Sunrise..lu kalo nyanyi Wise Man,mesti masyukk..

  2. ya bro…..wise man?itu zaman byron..haha….suara power tu beb…

  3. yo
    kalo boring, mari merekoding da

  4. bro..wa ada lakar2 puisi tapi masih raw,ia tentang bahagia seorang ayah dengan anak walau dlm hidup yang payah..ha..ha..ha and wa berhajat nak kasi lu bikinkan lagu..kalau bole

  5. rekording..ada rezeki nanti kita jalann terus bro..timing byk lari la ni…hehe

    ya bro..blh saja..sila emailkan sajak lu..hehe,bila mau trn kl?bykk kawan2 mau kenal sama lu…

  6. kenal gua bro..ha..ha..ha wa jejaka pemalu bro..ha..ha..insy bila wa free nati wa infrm lu..siap nanti wa email lu…

  7. “..kita berbahagia untuk diri kita sendiri sudah memadai..”

    Saya suka dengan kata-kata ini bro’. Sungguh!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.