Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Bunuh diri….

0 comments

Manusia bunuh diri sebab tak boleh take it pressure/tekanan dalam hidup..memang..aku setuju juga sebab hidup ni kejam kadang-kadang  dan ada masa ianya tak adil juga pada hukum peradaban itu sendiri.Bagaimanapun kalau nak bunuh diri juga,pergi la panjat bangunan,kemudian terjun,dan kemudian kalau hidup lagi,malang le sebab akan didakwa dimahkamah atas dakwaan cuba membunuh diri,kalau mati ok la hehe..tapi ..walau berat sangat masaalah,jangan la..jangan berlaku kejam pada diri kita..

Aku berjumpa Saudara Dinsman yang begitu popular denan teater masterpiece dia ‘bukan bunuh diri’bebrapa minggu lepas .Masa tu aku pakai baju yang ada gambar penyair legenda Indonesia Chairil Anwar..Dia tanya mana dapat baju ni?,so aku cakap buat sendiri..hehe..aku cakap kat dia diMalaysia ni tak ada IKON untuk dunia sastera itu sendiri,,so aku suggest nak taruh/design  gambar dia kat t-shirt dengan tajuk’ BUKAN BUNUH DIRI’…dia setuju tu,,hahaha…apapun hasil tulisan Dinsman boleh kita baca di  Akhbar Mingguan HARAKAH…

pada aku nak jadi IKON ni kena PURE/NATURAL…macam MAWI?HAHAHAHAHHAHA

Share This Article On Facebook

468 ad

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.