Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Busking..jom!!

7 comments

Setiap jumaat,sabtu dan ahad…gua akan busking di KL Sentral..pukul 2 keatas gitu dengan Nik.Ianya menyeronokkan..practise yang ddapat duit..Ianya membantu,sebab jadi penyanyi Folk,bukannya senang sangat hidup..itu kenyataanlah..dan gua setuju itu..tak ada hal,sebab itu yang gua pilih..Cuma bagi gua busking tetap istimewa..duit dari hasil busking walaupun taklah banyak tapi ianya menyeronokkan..tak sama dengan duit jual CD..
Sebenarnya CEO KTM yang baru yang punya idea ni..dikhabarkan dia dapat idea ni bila berkunjung ke London,disana ada banyak Busker,jadi bila dia balik sini,dia nak bikin program yang macam gitu,ianya bagus dan gua sokong,tapi itulah…next CEO kita tak tau macamana pulak idea dia..ha ha ha..walaupun kita tidak dibayar kecuali ada program,ianya tak ada hal..

Jadi kalau ada masa jom kesana..semalam,sabtu brother Pyan pun ada melepak dengan kitorang..

Benda yang bagus bagi gua,gua kena sokong..keadaan pumn teruk sekarang ni..survival beb!!

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. la ni orang mkn open minded……hrap ade rmai lg kpala cmtu kt malaysia…..

  2. Bro, Gua balik Malaysia 4 Feb sampai 22 Feb. Nanti gua cari lu kat KL Sentral sebab nak beli CD. Gua stay di Brickfields je. Baguslah kalau org2 Malaysia dah open minded bab2 busking. Kat luar negara busking ni memang pemandangan biasa!

  3. wanberuas says:

    ..loh..patut le Jumaat 1hb.aritu wa ushar lu kat CM tak mandang..he hee..saja ingat nak kasi ringan sikit kepala..

  4. shah:ok bro..anytime..tq

    muaz:mentaliti masyarakat makin positif bro..

    wan:tak apa..nanti gua turun perak,boleh jumpa…anytime,any place bro..:)

  5. boleh bro..tak ada hal…tq

  6. mantap bro. Barulah meriah

  7. 0125901798..no gua..tq

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.