Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

lagu-lagu lagu

7 comments

ni ada lagu-lagu wa..apa mau dengar boleh download..proram ni masa record di program weekend session beberapa bulan lepas…


MARI BELAJR AKUSTIK GITAR …heheh..

6 comments

 

wa sudah bukak klas ngajar gitar di yayasan kesenian perak(YKP)…ada sapa2 minat boleh datang..heheh…


yang kotor dan bersih

4 comments

Dalam rumah,bersih sebenarnya,cuma dibilik wa..berselerak..buku,tilam,disiitu lah tempat wa mengeram..KAH KAH KAH(pinjam gelak isham http://www.tukartiub.blogspot.com )wa pun tak tau lah,cuma waa masih perlukan yang tidak bersih..atau berselerak..dari dulu pun gitu..sebab keindahan itu bukan sekadar dimata,ianya dijiwa..dijiwa yang tak calculative,,dijiwa yang seadanya..

kita tak boleh dimanjakan dengan indahnya cerita dunia sebab ianya tak kekal lama..

 

 


weekend session

9 comments

itu hari gua ada perform recording live di studio Hardesh,KL..dalam satu program web TV ..weekend session……so kalau ada sesapa yang nak tengok bolehlah berkunjung ke www.the-wknd.com

ada record 4 lagu masa tu..lagu sofa biru,sama antara sesama(itu padang…aku disitu) dan ruang ini sempit,yang terlintas difikiran(yang terlintas difikiran)..kalau nak download full song pun boleh juga..

terimakasih pada fahmi dan fikri fadhil atas jemputan untuk menjayakan program tersebut..actually program singer/songwritter bagus untuk melahirkan lebih ramai indie singer/songwritter dimasa depan..masa aku dijemput menjayakan kl sing/song 2005 dulu sambutan tak sehebat hari ini…organiser(Tan Sei Hon,Azmyl dan Jerom Kugan) adalah orang-orang penting disebalik pertumbuhan besar untuk satu evolusi muzik di Malaysia..nak harapkan kerajaan?dulu masa 2005..ada peruntukan,means ada budget…entah apa silap dan bongoknya otak diorang ni lepas tu budget ditarik balik atas alasan apa pun aku kurang faham..padahal apa yang kita buat sangat bagus..multi racial..semua bangsa ada..bukannnya kita kutuk gomen pun…apa nak buat..depa suka program yang bercorak hiburan semata,outdated dan old school………….luncai pun terjunlah dengan labu-labunya..hehe