Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Hari yang sempurna

3 comments

Semalam adalah hari yang paling sempurna untuk gua, antara sekian banyak hari yang sempurna yang gua lalui. Sempurna yang gua maksudkan bukanlah syorga atau keseronokan..hahaha..ianya adalah hari yang tak best pada pandangan mata dan akal. Tapi gua kena layan juga walau tak best..maka gua pun berketawalah sepanjang malam kerananya..
ha ha ha..

Semalam siang jumpa kawan baik, bersembang-sembang pasal hal-hal yang heavy dan falsafah yang berat-berat, selalunya gitulah..bila cerita yang berat-berat, akan datang lah cerita untuk kita yang berat-berat juga..bila malam, gua nak berjumpa dengan kawan, nak kasi stock album..DRUR..dengan kereta gua..sebelum tu busking pun best juga, banyak cd terjual, rezeki bagus..hahaha..so malam gua drive dengan kereta gua kat ‘duke’ highway..tiba-tiba kereta buat hal pulak..adoi…enjin dah macam bunyi motorbot je, langsung tersadai tepi jalan..highway duke..tak boleh buat apa, terpaksa panggil tro-truck datang angkut kereta..jadi duit busking untuk hari semalam memang di peruntukkan untuk bayar tro-truck dan isi minyak kereta..sepanjang gua melepak tepi highway sementara menunggu tro truck sampai..gua pun memandang ke langit, yang berlapis-lapis..sehinggalah ada jawapan di situ..jawapannya ..” so what?”
ha ha ha….

*kalau banyak tahu sangat pun masaalah juga..lebih baik tak tahu..tapi masaalah itu hanyalah hal dan perihal dunia..itulah kesempurnaan..bagi gua le, orang lain mungkin lain fahamnya..

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. lu memang cool bro.. kalo free kita jumpa esok kau perform.. kanak2 bawah umur bley masuk x

  2. boleh2..haha

  3. Bro… rezeking busking rezeki utk kete lu bro… 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.