Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Itu Padang…aku disitu..

4 comments

Itu padang,lepas tu ada 3 titik..aku disitu..haha..teringat cakap arwah Silolok..hanya tiga titik yang dapat membawa kamu,kesana..ayah kan sentiasa menanti..tajuk lagu gua tak ingat,dari kumpulan Lolok,Rastari..yang bagi gua band syok sendiri,yang paling best..hahaha..tapi itulah..bukan senang nak bagi orang suka produk kita..tak boleh nak tiru macam Manic Street Preachers..seperti code nya..u need us..Angin perubahan dalam muzik khususnya makin kita rasa..auranya berkembang dan membiak disana sini..Kita mula mengkagumi Gombloh,Fals,secara khusus..Kita mula berfikir bahawa pentingnya lirik-lirik atau senikata yang bagus yang boleh membuat kita merenung alam secara rohaninya..bukan sekadar suka-suka…Dan ianya membodohkan kitakah?membuatkan kita tidak bermayakah?nope…ianya memberikan kita lebih semangat dan kepercayaan tentang apa yang kita percaya..Anak-anak muda kena galakkan mereka berfikir dan merenung alam ini secara ilmiahnya..POSITIF.

Jom ke Kuala Kangsor yob 19/12/09 ni..deme buat program kesenian..Moh kite meramaikan suasana..kasi goncang itu Kuale..Dulu teman selalu kesane mase dok Bruas kejap tahun 2006 ..Kekuala bawak anak bini makan Laksa Kuala..hahaha..Lalu kot Simpang Tige,lepah tu Ke Manong weh,lepah tu keKuale kite..hehe..ate deme bawak bas pun laju-laju..dulu le..masa teman sekolah kat sane..terangkat tayar..ate,jalan pun bengkang bengkok,bukan deme pahduli pun..dok bersembang drebar dengan kondukter..Riuh satu bas suare deme je..Ate deme glamer..satu pekan kene deme..mana kan tidak,dari kecik teman nak bas General..pegi sekolah,orang nya same je..dari mude sampe le deme pencen. hehe..Ate,moh le kite….poster_TEMBANG_DI_KUALE

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. Lakse Kuale dah x sedap cam dulu lagi, yobbb…

  2. ya betui..dah tak sedap..hhaha

  3. Ralat : Aturcara di poster ada kesilapan typo di ruangan aturcara. Sila rujuk aturcara di bawah.

    Aturcara :

    11.00 pagi – 6.00 petang : Graffiti oleh Raduan Norudin, karikatur oleh para kartunis, jualan produk seni. (masuk percuma)

    8.30 malam : Persembahan teater, musik dan puisi. *Bagi menampung kos pementasan, masuk adalah dengan membeli poster Tembang Di Kuale bernilai RM10.00.

  4. Terbaca pasal Rastari teringat lagu wak jono….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.