Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

MARI BELAJR AKUSTIK GITAR …heheh..

6 comments

 

wa sudah bukak klas ngajar gitar di yayasan kesenian perak(YKP)…ada sapa2 minat boleh datang..heheh…

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. alamak kalau dekat2 area sini gua sudah tentu jadi anak murid lu..he..he

  2. haha.itulah..but masa ngajar pun singkat..8 mlm sampai 11 gitu la..depend..wa punn tak nak byk…maximum 15 org ok la..

  3. Wan Beruas says:

    ..aduss jauh dan comitment masa la plakk..klu idak aku anak beranak leh join sama..

  4. haha..ok no problem..bila nak braya bro..pagi tadi teman ke bruas,jengok kubo arwah bapak kat dendang,,,dengan mak teman

  5. Ada break solat ke yob

  6. ada,itu kan tanggungjawab para muslimin semua bro..:)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.