Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Mati..

0 comments

La ni aku tengah dok layan lagu j.j cale yang lama..relaxing period..dengar lagu dia yang clpton nyanyikan ‘three little girls’…best beb..layan led zeppelin ok..immigrant song,since ive been loving you..dah 20 tahun aku dok layan lagu ni..masa dulu dan kini dok fikir tak der gitaris sehebat dan se’feel’ Jimmy Page..chemistry page/plant sangat menarik…END

Mati adalah subjek yang paling menarik dalam hidup ,kalau tak suka pun kena bagi suka juga..hehe,belajarlah untuk mengenal makna kematian..ada sebuah kitab dari Syeikh Siti jenar berjudul ‘jalan kematian’,,aku tengah cari kitab tu,belum dapat lagi..hehe

bekal untuk mati itu apa?bekal untuk mati itu kehidupan yang kita lalui ..diari hidup kita..selainnya itu urusan pencipta…sebab buruk/baik itu permainan takdir ..perbezaan hidup antarakita dimata manusia..dimata tuhan?kita belum tahu lagi kan..perjalanan itu panjang..sebab kematian itu hanyalah permulaan untuk kita lebih mengenal diri…

Share This Article On Facebook

468 ad

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.