Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Memali dan KLUE

5 comments

http://klue.com.my/articles/2305-Remembering-Memali-a-Freedom-Film-Fest-2009-Competition-winner

Gua sudah diajak oleh Rahmat Haron untuk jadi pelakon pembantu,disamping watak utamanya Amin Iskandar untuk berlakon dalam satu dokumentari movie pendek selama 30 minit ..Jodolnya Alfatehah Memali..Lagu Shuhada Memali yang juga terdapat dalam album baru gua..D.R.U.R diguna untuk filem dokumentari ini.Idea Rahmat Haron ini bagus..sebab movie ini bukan hanya untuk generasi hari ni..bahklan untuk tatapan anak bangsa dimasa-masa yang akan datang..this is the real one..Jadi filematau short movie ini sangat bagus untuk ditonton sebenarnya…

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. ehh..bukan pelakon pembantu…tetapi org penting yg menggerakkan dokumentari Al Fatehah Memali…maksudnya dari segi muzik…sama juga seperti Black dan liriknya…

    cuma Black bertindak sebagai narator yg mewawancara mangsa2 tragedi Memali….sementara Meor pula bercerita dgn irama lagunya…he he he…

  2. bravo

  3. salam Bro,kalau jadi wa pun nak minta tolong lu jadi pelakun untuk wa bole?..tapi wa cakap berlapik juga lah kalau mende ni jadi..ha..ha..apa hal nanti kita bincang..ha..ha bila wa turun sana..

  4. tergerak hati nak tgk.
    lagu ni saja dah cukup kuat mewakili kesedihan memali

  5. mamat yg banyak tattoo tu sape?
    pakai tattoo gaya macam bob marley memang sah kafirun.
    lalok jer isap dadah ker?

    (confirm comment nie kena blok)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.