Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Neutral….sebiasanya kita

6 comments

Agak sibuk la ni..ada perform sana sini juga..banyak kawan-kawan suka album baru..DRUR..Ada juga buku,SEMBANG TEPI JALAN..Baru di release 24/10 lepas..di Annexe,Pasar Seni..Semalam perform di Chinese Assembly Hall..untuk program malam prihatin Padang..first time gua nyayi lagu ..Lagu Aman Lagu Damai..sajak Ubilepih..orang tepuk tangan dari awal sampai habis lagu..itulah..muzik itu hidup disana sini..RS Murti back up gua gitar..

Tadi gua jumpa member lama,Azmie Burger…dia beli CD DRUR..dengan buku gua..di Wangsa Melawati..dia ni gua respek dan kenal dah lama sejak Pasar Seni bukak lagi..sebab dia antara yang mula sekali bukak gerai Tshirt dan cenderamata disana..Dan code dia yang gua suka..BEKERJA SENDIRI LEBIH BAIK DARI MAKAN GAJI..First of all..kita rapat sebab taste muzik sama..dia suka Dylan,Ebiet,Jim Croce,Fals..Allman Broters..Jadi itulah..Dia pun dah sukses..Azmie ni dulu dia kartunis di majalah kartun BATUAPI milik abang gua,Mishar..
Jadi gua jumpa dia..sembang-sembang..

Selainnya kehidupan masih macam biasa..sebiasanya gua..

Gua masih tak punya peminat rasanya..cuma kawan-kawan banyak yang support produk gua..terimakasih ..

Terimakasih…sabtu ni kita jumpa di YKP..Ipoh untuk program TAF..TABUNG AMIRUL FAKIR..Kalau kita miskin selagi ada kudrat dan kreativiti,insyaallah kita akan terus hidup..tapi kalau kita sakit dan uzur..yang sihat bagus kalau dia bantu yang susah dan memerlukan,untuk dia terus hidup..Itu pun ibadah yang sangat disukai Tuhan semesta alam..jadi jom kita kesana..support apa yang mampu kita lakukan…sebab kehidupan ini saling bertaut…

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. dah setel.aku harap hang suka interface baru ni.hahahahahahahaha

  2. phiwwwwiiittt…dah tukar rupa taman kau ni bro..ha..ha..ha
    ini kali itu lagu aman lagu damai lu dah tak telupa lirik ke..ha..ha

  3. hahahahaahaha

  4. mana butang “search” tu pi

  5. ada kat tepi belah kanan tu

  6. keep up the good work of art……….perkasa seni rakyat!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.