Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Penang,Bilik Sulit,Hishamuddin Rais&Teh Tarik..

4 comments

Gua ke Penang jumaat lepas,untuk pementasan Teater Isham..Bilik Sulit..berlangsung selama 2 hari,sabtu dan ahad..ada 3 pementasan…

sambutan sangat menggalakkan,full house&Isham happy..haha..gua pun terlibat juga dalam pembikinan musik&lagu&nyanyi..img_15822

Seperkara lagi..penang memangĀ  best..relax,udara nyaman,kedai makan mamak banyak…kitorang lepak kat area Penang Road..tourist ramai..mat salleh sana sini..

Lepas ni bilik sulit akan diadakan di Ipoh,katanya…februari..6,7&8..katanya lah..

img_1579

Abis show semalam..lepak dulu makan-makan kat Line Clear,pekena teh tarik kat situ area Penang Road…lepas tu tumpang Isham&Alex balik,diorang hantar sampai rumah..1 pagi..

img_1580

Teh tarik..?hahahaha…….

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. ya memang bagus.STUDENT USM pun byk daatang bro..hehe

  2. dengar citer bilik sulit nak main kat shah alam,,,jadi ke? kalau jadi bile?

  3. jadi….mungkin 20-22 februari ni kot………no aku 0125901798,sudah tukar…..tq

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.