Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

projek..

11 comments

jumaat lepas wa ke kl..busking,all out…macam buruh kasar..haha..dan busking di downtown,cheras juga dengan nan blues..hujan..musim hujan ..tapi kita jalan terus jer..

wa ada perancangan untuk buat satu projek album,yang mana lirik-liriknya bertemakan bebas&perjuangan..lyricist kita mintak dari zunar,isham,abdullah jones,black..rahmat..konsep masih lagi akustik..yang catchy dan groovy…hehe…insyaallah…..

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. ya projek kasi melotop!

  2. ya..itu kita punya projek ada..ada lagi..haha

  3. xsbar mnnt kemunculan nye

  4. salam!

    Gua yg ciput sehalus semut merah ni boleh contribute lyric utuk lu punyer project bro?
    Kalau bole wa nak gak try…ha..ha..ha..lu kasi goreng blues kaw-kaw pnyer…ha..ha

  5. sehalus semut merah..tu gigit bisa tu bro..hahaha…boleh2..no problem…

  6. gua pun tanpa segan silu mahu turut membantu… boleh bro???

  7. boleh2..bantu macamana tu bro..?boleh2..no problem..hehe

  8. Wan Beruas says:

    ..Geng wa tolong tolong nyampin leh kot..he he

  9. ok bro..no problem..hehe

  10. aslmkm
    Bro wa yang ciput dan sehalus semut merah ni da email kat lu lirik yg gua karutkan..gua sgt2 besar hati,sebesar gunung tahan kut kalau lu bole goreng itu lirik jadi lagu…kalau itu email tak sampai lu visit kat KICAU2 gua..wa dah letak kat situ…ha..ha..bagi gempak bro..launcing jgn lupa jmput wa..ha..ha

  11. Bro…lu pnya cover album utk project ni dah bikin ke? klu blum wa mau chip in idea sikit..ape kata lu bikin dia dalam mood wildwest dgn tone colour black n white atau lu kasi eastmancolor..macam color citer koboi dulu2..ha..ha

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.