Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Projek

0 comments

Tadi siang,jumaat..berjumpa Kamal Sabran..biasalah mostly every week kita berjumpa,sembang-sembang..ambik bau alam,aroma..cerita-cerita..,but one thing this man ada banyak idea,so kalau Tuhan kasi izin,kita akan bikin satu projek..entah.but perlaksanaannya macam tak mudah,but kita punya confident boleh tahan…kalau tak sampai kun fayakun pun,apat ke ainul yakin pun memadailah..hehe

Dan semalam gua sudah dapat CDS..member baru balik dari Bandung..belikan Doel Sumbang,cuma lupa nak pesan..doel sumbang ni kita kena selektif sikit,nak yang dia merapu,sedikit info tentang Doel ni yang gua sangat suka..dia ada dua kategori..satu folk,lagi satu jaipang…yang Jaipang tu gua kurang sikit…tapi dia nak cari makan,dah kaya pun..yang folk tu..memang best beb…kalau lirik dia,,protes,kemanusiaan,politik..cinta…memang bes,watak heroin dalam lagu-lagu dia mostly janda yang mukanya dikatakan tak cukup syarat lah..kalau cover album dia dulu-dulu..pakai kain jer,botol todi letak atas meja..muka dia pun macam Idi Amin…tu yang buat gua respek tu..hehe,dia macam mat Punk PURE yang tak faham apa itu PUNK…Bbut apa boleh bikin..times they’re changin

Share This Article On Facebook

468 ad

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.