Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

ramadhan..bulan yang suci..

9 comments

agak  terlewat ..selamat menyambut ramadhan..bulan yang merehatkan..otak wa jadi  slow…sebab candu hanya boleh disedut selepas berbuka…..hahahaa..rokok pun makin naik,leceh betul…kena cari satu alternatif..mari kita hisap tembakau..haarvest,bison,drum…banyak lagi…gerenti ok,boleh jimat..but sebenarnyaa wa sudah try bison,harvest,bison..semua masih tak sama macam caandu danhil..but perlu dicuba lagi..hehe,jimat tu beb..sepacket baru rm 11..boleh tahan 4 atau lima hari,,kalau danhil sehari rm 8……….kar kar kar..

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. cuba isap paip lak bro!

  2. member ada isap paip..macam cool jer,,hehe

  3. amik bulu Jaggong buat ganti tembakau tak bole ke bro..ha..ha..kurang kick kot..ha..ha.nasib gua bole stop isap asap.gua stop masa bulan pose gak dulu..lama-lama duluuuuu

  4. Bro…gua syok layan lagu layarlara..mantul bro..bila lu mau bikin albun baru..gua sembang2 ngan Ben..kita orang fikir kalau lu bikin lagu pure akustik,tak mau lektrik..gendang-gendang tong je..panggil bro yang iring lu itu hari..mesti mantap bro…

  5. hahaha…….itu bisa dibikin bro…bisa dong..hehe

  6. aku lewat tahu kou perform kat Ipoh itu hari. kalau tak aku turun sana.

  7. hahaha..ok,ada masa kita boleh jumpa ..no hal bro..

  8. mari kita isap jari..hehehe

  9. isap jari masaalah tu bro,sebab itu darah daging kita tu..haha..rokok atau tembakau tu bahan perantaraan..hehe

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.