Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

santai malam pestajiwa(22/8/08)siri 1

6 comments

 

 

 

ini bro pyan habib..penyajak legenda kita khasnya untuk golongan muda mudi..wa rasa pyan yang antara memula guna bahasa..wa lu..tatau…hahaha..bukankah ianya dekat dengan citarasa muda-mudi yang rugged macam wa?hahahha..steady pyan..lu orang jujur..Tuhan suka orang jujur..semua orang pun patut suka..tapi orang politik wa tatau la diorang suka atau tak orang jujur..sebab depa cakap depa la yang paling jujur..KAH KAH KAH…(pinjam gelak isham)

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. Teringat aku kat Osman Tikus… Kui.. Kui.. Kui…

  2. Terkini… gambo-gambo malam pesta jiwa sudah aku dapat… nanti aku masukkan dalam blog aku… kemuadian aku kasi cd gambo kat ko sakali ye…

  3. Yang duduk belakang sebelah kiri tu aku…
    http://suteramalaya.blogspot.com

  4. dalam gambar.
    duduk sebelah kiri, belakang.
    itu aku

    http://suteramalaya.blogspot.com

  5. Gua plak teringat satu cerita komik dalam majalah Fantasi kalau tak silap Jailaini yg lukis…its about Bro Pyan…tapi aku da ilang komik tu..sayang.

  6. o..yang fantasi tu wa ingat.sebab wa collect tiap2 bulan dulu..ada gampar pyan jai lukis..hehe..lama dah tu bro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.