Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Sehari di Pasar Seni..

10 comments

Tadi siang gua busking,dan minggu lepas gua perform dengan Rahmat Haron dan Black di AIC(Anwar Ibrahim Fanclub)..Black bilang dia dah lama tak sentuh gitar,gua cakap..lu kena main gitar balik,dont forget ur roots bro..haha..at least luangkan masa untuk bermain gitar,sebab gitar dah ada…rugi kalau tak dimainkan..musik ni bagus untuk bagi kita relax..Sebab kadang-kadang kerja-kerja dunia akan bagi kita sakit kepala melayan telatah watak-watak sekeliling dan permainan takdir yang kadang kita suka dan kadang kita pening juga..

Tup-tup tadi siang Black sudah datang mengamen bersama-sama member-member(Syed,Nik,Ninja Seni dan gua)..Ha ha ha…So kalau hari-hari main gitar lama-lama ok lah…Semangat jangan kasi mati beb!!..Cerita dunia tidak membawa kita kepada kebahagiaan juga kadang-kadang,tapi musik itu jika kita duduk didalamnya..kita akan lebih menghargai apa yang kita ada..Di diri yang lebih tahu apa yang dimahu..hehe..

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. happening semalam bro…arghhh!! apa dah jadi dgn blogger.com gua tak boleh sign in!!!

  2. Ha ha ha….

    Sekarang ini hari-hari dah main gitar balik….

    Jiwa dapat tenang… Memory dapat diasah…

    Ha ha ha…
    Minggu depan jom busking lagi!!! He he he

  3. lama tak tengok hang jamming bro…
    nanti aku pi tengok..
    hehe..

  4. aloy..ada masa turun la..aku tiap2 minggu kesana..

    ben:gua sudah tgk itu videoklip,sangat bagus..band2 macam ni le yg perlu ada di malaysia..;)

    black:hahahaha..kau tengok black,lepas kau busking je,masa kita lepak kat mamak,angin bertiup sepoi2 bahasa pada kau..senyaman syorga..tu tanda Tuhan suka tu..hehe

  5. Meor;
    Teruskan perjuangan.Dah lama x tengok hang jamming kat CM. Dengag cerita balik kampung.
    Gua Pyan member Aloy yg bnyk kali jugak dok lepak kat rumah hangpa kat Kepong dulu…

    Living is easy with eyes close…….

  6. ingat bro,mana boleh tarak ingat…ada masa turun cm,kita jumpa sembang2..zaman hang tgh dok rambut panjang lepas bahu…haha

  7. Bang Meor. ni Ian, dari Indonesia, kita jmpa masa pentas 152 kat AIC 2 minggu lepas. Bila boleh tgk bang meor, black, ngan rahmat busking. Klu nyanyi fals ngan ebit saya boleh tumpang sekaki. amacam…

  8. OK BISA BRO,BIASANYA SABTU DAN AHAD GITU..ADA MASA TURUN..ENJOY….HAHA

  9. salam.dulu gua slalu turun CM lepak tgk lu jamm.skang keje jauh susah sket.tp kalu gua turun kl mst gua lepak CM.tenang beb dgr org busking..masa tu lyan sherry

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.