Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

selama disana…

3 comments

selama  disana …gua involve dalam teater arahan bersama Isham&Mislina..BILIK SULIT..gua nyanyi..hoi hoi hoi hoi…haha..sajak Isham..4 malam diorang bikin teater tu di BAR COUNCIL..sambutan amat baik…dan sebelum tu Amer Hamzah,orang kuat Bar Council kasi sajak dia untuk gua lagukan..I.S.A(IKUT SUKA AKU)dia bagi last week..email gua rabu malam 17/12/08..Khamis siap dann gua email kat dia lagunya..dia suka dan ramai orang suka..seperkara sajak dia bagus,berkualiti dari segi suku-kata,pengertian,emo,ada marah..jadi  gua cuma penyampai mesej yang dia nak sampaikan..keep it up bro…haha..lu boleh jadi terkenal sebagai penulis sajak/lirik…pelakon-pelakon yang involve pun walau dibilang isham amatur,namun penghayatan mereka sangat baik..dan penonton sangat berpuas hati dengan performance diorang..gambar-gambar boleh dilihat dan diambil dalam laman facebook gua..hehe……

kat sana gua lepak kat wangsa maju,rumah member gua..Nik..dia pun back up masa gua perform..

pendekata usaha dan misi pihak Bar Council dalam perjuangan mereka dalam memansuhkan ISA..sangat bagus dan mulia,demi untuk subjek kebenaran…..

dan akhirnya gua disini..ditempat gua…Ipoh..back to normal…hahahah

**gamabr a eeengah busking dengan Nan blues..di CM..gambar..dome digital..

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. haneem kaydeen says:

    wah bro semenjak dua menjak ni glam abis hehe.. aku tak sempat turun ke bilik sulit lah..teringin betul nak tengok. harap2 akan dipentaskan di ipoh kemudian..

  2. hahaha..aku mcm tu juga..jalan terus…

  3. itulah rezeki namanya.
    tak mau letak sini ka lagu ISA tu..mau dgr gak bro..:)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.