Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

syariat dan gigi yang sihat

3 comments

syariat itu umpama gigi yang cantik dan sihat..gigi perlu dijaga sejak kita kecil lagi,pagi2 kena gosok,malam pun gitu…kalau tak jaga,nanti gigi akan rosak macam gigi aku..hahaha…aku masa kecik dulu mak/bapak tak mampu beli ubat gigi..umur 12 tahun baru gosok gigi..dah terlewat,jadi kenalah terima kenyataan gigi dah banyak rosak…

begitu juga syariat dan bab hukum hakam,perlu disemai sejak kita kecil lagi..benih iman itu bagai benih bunga,,kena baja,dan jaga selalu supaya ianya subur sentiasa…

sebab syariat itu kesempurnaan untuk sebuah kehidupan..

gigi itu sementara..tak bawak kemati..hehe..apapun bukankah ianya sebahagian dari keindahan duniawi?

aku ingat lagi masa jadi artis luncai emas,Nasir bagi rm 1000,suruh buat gigi..tahun 94 dulu..aku habiskan duit tu beli buku…hahahahahaha

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. aslmkm!
    Wa lu deep bro..ha..ha..gua setuju ngan lu… gua suka posting lu yang ni..gigi2 iman gua pun punya lah banyak yang rosak..ha..ha..sebab jarang gosok,lagipun ubat gigi gua dari jenama tak mahal..wa lu suka baca buku gak…gua pun…so apa citer lu dgn luncai emas sekarang.

  2. hahaha..adoi,dengan luncai ok,especially nasir,cuma gua tak suka karya dia yang sekarang,gua prefer era kembara,masa tu dia pure&ada visi utk para2 marhaen..mungkin mata dikelabu dik ringgit&politik..bagi gua personally period dia dah over..

  3. ha..ha..ha..gua setuju sangat-sangat..sebab tu gua acah lu…ha..ha.harap-harap dia dapat cari jalan pulang,and make a good FINALY sebelum tirai tutup..sayang kan..ha..ha.doa marhaen kecil macam gua ni lah..ha..ha

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.