Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Tentang dunia dan ceritanya..

7 comments

Aku tak ada jawapan untuk cerita-cerita dunia yang begini dan begitu..Terlalu serius akan buat kamu hampa,terlalu percaya akan buat kamu kecewa,terlalu suka akan buat kamu sedih..

Harapan itu bagus,tapi mengharap itu tidak bagus..sebab harapan ianya sekadar harapan..kalau mengharap itu jika ianya gagal..kamu akan kecewa dan marah..

Cuma anak-anak muda hari ini digalakkan mendengar lagu ini..aku rekomen 100%..iwan fals..lagu ini tentang hidup,kehidupan sehari-hari kita..yang biasa-biasa saja..lagu ini akan buat fikiran kita maju kedepan..

Hidup ini keras..

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. Sheikh,
    life is tough, only we need to be tougher…
    kalau plain sailing all the way dah tak thrill la pulak.. hehhehh…

  2. ya betul shekh..sangat betul itu..ada masa kita ngeteh..haha

  3. Bro, sorry last friday x sempat nak ngeteh, org tersyg dah tunggu he he -> tgh layan lagu sakrat ni

  4. no problem..nanti ada masa kita ngeteh yob..haha

  5. Salam bro,
    ingat lagi kita ngeteh kat kedai mamak dekat jusco wangsa maju, masa tu bro nak serah kat gua 6 album bro.
    Gua bwk family gua dan family kawan gua. Sekarang kawan gua dah mula niaga kek kat tesco rawang.
    VCD yang bro kasi tu memang best. Tq.

  6. ssalam..ingat2..haha..ok,bila mau turun kl lagi?hehe

  7. Salam….
    Nanti ada rezeki gua turun kl lagi.
    Seronok dapat sembang2 dgn bro.
    tapi gua susah nk dpt kesempatan free sorang2.
    selalu dgn famili je. Memang ada tekanan…tapi ini takdir hidup gua, gua terima.
    Gua harap takdir membawa gua ke arah yang betul.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.