Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Tuhan ada dimana-mana

5 comments

Tuhan ada dimana-mana.Semalam gua mengadu hal dengan dia dan ada marah-marah sikit.Lepas tu,dalam 1 jam selepas itu,dia datang selesaikan masaalah gua,yang buat gua bermenung dari semalam sampai ke hari ini..Tajali sifat nya nyata,dan gua bermenung lagi sampai saat ini..sebahagian hidup kita adalah keajaiban yang bukanlah luarbiasa sebenarnya,kerana dia itu maha tau dan sangat memahami..

Terimakasih…

lagu gua sajak dollah jones…

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. sheikh, wa dah lama tak mengadu hal.. tapi wa ingat nak mengadu hal sikit la. dua tiga hari ni ada sikit depress la..wa nak dengar apa dia cakap..

  2. Fazli lut says:

    Bila aku baca blog bro Meor ni,aku tringat lak kata2 Pak Sako kat slah 1 novel dia ”buku ini bukan cerita asyik-masyuk yang biasa tuan2 lihat di kdai buku ataupun yang telah tuan2 baca kerana isinya penuh dengan sindiran dan kias ibarat yang dalam”..dan kkdang aku anggap blog bro Meor da mcam buku da..mncritakan pkara yg real tanpa sempdan..tabik lu bro Meor..

  3. sham:ya betul sheikh….kita semua istimewa,bahkan semua nyawa didunia istimewa..hehe

    fazli:yang real; bukannya best sangat bos!!haha…tapi ya la,suka2 kita baca,gitu2..tq

  4. Salam Bro
    tadi jumpa kat KL Sentral

  5. meor.gua dengar DRUR berulangkali tanpa jemu. Rajawali menemukan gua dengan lu. ada falsafah perjuangan hidup dalam lagu2 lu, gua tabik. gua suka lagu membenarkan kebodohan. keep on busking bro..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.