Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

Tujuan sama, jalan lain-lain

2 comments

Dulu masa gua kerja di Yamaha Music, showroom kitorang di Starhill shopping complex..di lobi akan ada persembahan musik jazz oleh gend-geng Dato Mokhzani..diorang akan mula persembahan dalam pukul 8 malam gitu le..dan di luar Starhill shopping complex ada sebuah club juga, yang mana ada pemuzik-pemuzik berjiwa rock n roll akan perform di situ…dan kebanyakan musician berjiwa rock n roll ni..gua kenal..dan ada yang member baik gua juga, sebab ye lah, diorang selalu datang showroom, untuk beli drumstick, spectrum, tali gitar..gitulah..

Jadi di waktu petang, gua biasanya melepask di kedai mamak belakang KL Plaza..juga musician yang berjiwa rock n roll… jadi gua tengok, dari segi gaya..yang jenis rock n roll ni memang rock n roll betul..hahaha..datang melepak, cara lepak, cara diorang memandang alam maya ni, cara mereka sedut rokok, macam muka tak mandi, memang berserabai…hahaha..tapi cool beb!!…Berbeza sungguh dengan gegng-geng yang main muzik jazz , diorang datang dengan senyuman, berpakaian kemas, coat, baju putih, hisap rokok pun ada style…tapi lepak kedai mamak juga..pendekata kemas dan berdisiplinlah ..jadi bila gua tengok , gua ketawa sendiri..tapi tak ada maksud apa-apapun…bukannya gua kata kalau rock n roll tu gua tak suka..sebab gua pun lebih kurang itu juga, dan diorang member gua…hahha…dan gua juga tak kata yang main jazz tu best atau tak best…ianya cuma panorama…kita manusia ni, sama je..tujuan kita ke situ juga, cuma jalan saja berbeza…hehe

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. yes u are rite..:)

  2. bertemu ke nanti?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.