Notes:

untuk pesanan album-album meor yusof aziddin boleh sms 012-5901798..tq

weekend session

9 comments

itu hari gua ada perform recording live di studio Hardesh,KL..dalam satu program web TV ..weekend session……so kalau ada sesapa yang nak tengok bolehlah berkunjung ke www.the-wknd.com

ada record 4 lagu masa tu..lagu sofa biru,sama antara sesama(itu padang…aku disitu) dan ruang ini sempit,yang terlintas difikiran(yang terlintas difikiran)..kalau nak download full song pun boleh juga..

terimakasih pada fahmi dan fikri fadhil atas jemputan untuk menjayakan program tersebut..actually program singer/songwritter bagus untuk melahirkan lebih ramai indie singer/songwritter dimasa depan..masa aku dijemput menjayakan kl sing/song 2005 dulu sambutan tak sehebat hari ini…organiser(Tan Sei Hon,Azmyl dan Jerom Kugan) adalah orang-orang penting disebalik pertumbuhan besar untuk satu evolusi muzik di Malaysia..nak harapkan kerajaan?dulu masa 2005..ada peruntukan,means ada budget…entah apa silap dan bongoknya otak diorang ni lepas tu budget ditarik balik atas alasan apa pun aku kurang faham..padahal apa yang kita buat sangat bagus..multi racial..semua bangsa ada..bukannnya kita kutuk gomen pun…apa nak buat..depa suka program yang bercorak hiburan semata,outdated dan old school………….luncai pun terjunlah dengan labu-labunya..hehe

Share This Article On Facebook

468 ad
  1. tak leh masuk website tu..”Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL”

  2. gua nak try td pun tak ok…jap lagi kot..smlm ok

  3. Asalamualaikum! Bro nanti kat Melawati 2hb jam berapa lu perform..nanti lu ada bawak CD untuk di jual tak?.Just for ur information,sahabat kita syed amir dah di kurniakan seorang putera khamis lalu..alhamdullilah.

  4. alamak bro..show 2hb 8 cancel..ditunda pada suatu waktu yg belum dietetapkan..semalam diorang inform……sorry bro…6hb 8 gua nyanyi kat selamat pagi malaysia,,setakat ni confirm laa..hehe,kasi tahniah pada pak min…selamat dunia dan akhirat..anak itu harta yg tak ternilai….

  5. K..no prob.tapi bila on program tu inform gua..kalau gua tak sibuk gua turun punya.6hb program kul berapa…kat tv tu..Insy gua sampaikan.Betul lu cakap sama-sama kita doakan pak min di berkati dengan anak yang soleh.

  6. 6hb pagi bro,,,,,,,,selamat pagi malaysia,tv1..gua pun tak tau blh bangun or tak..hehe

  7. Baru usai mendengar Sofa Biru. Saya suka.

    Trimas singgah di blos saya. Izinkan saya pautkan blog ini di blog saya ya. Trimas.

  8. ya bro…many thanks…dan terimakasih bebanyak..hehe

  9. dah tgk hang dlm website tu..mmg cool la bro..kalau ada link dlm youtube habaq mai…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.